fredag 5 februari 2016

Loppisfynd



I vårt TV-rum på övervåningen har vi försökt blanda mycket gammalt och nytt. I och med att vi har en del tekniska prylar där inne känns det mjukt på något sätt att mixa med det lite nötta, skavda och använda. Skåpet är köpt för ett par år sedan och ligger fortfarande kvar i toppen bland favoritmöblerna här hemma. Älskar nyansen av grå.
 

Lampan, också loppisfyndad. Där stod den bara en gång, på ett bord under en bakluckeloppis, alldeles oanvänd med inplastad sladd, blå och blank. Inte alls vad jag vanligtvis fastnat för men det var nästan kärlek vid första ögonkastet. Nu är det min favorit-bordslampa här hemma.


I den loppisfyndade spegeln skymtar förstoringen på Ebbe vi gjorde i julas och ett print jag beställt. Men de tänkte jag nog visa närmare vid något annat tillfälle.
 
 
Idag gör vi inte många knop. Vi pysslar på här hemma och började bli helt kalas-redo inför morgondagen, men nu ligger både Ebbes mormor och kusin hemma sjuka så det kanske blir att vi skjuter upp det en omgång till. Förra helgen var det ju Ebbis som fick hög feber. Men det spelar inte så stor roll, någon dag blir det kalas och då ska vi fira ordentligt. Alldeles strax kommer pappan i huset hem och då tar vi fredag. Det ska bli så skönt.
 
Kram Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar