torsdag 7 december 2017

Barnsovrum


Bästa på sängbordet. Funkar super till mina torra händer.

God morgon! Här hemma har vi sovit både gott och annorlunda. Ebbe har nämligen sovit i egen säng i eget sovrum två nätter i rad och det har gått över förväntan. Det känns pirrigt och stort, vi har ju sovit ihop i tre år liksom. Men det har gått jättebra, så roligt. Eftersom vi samsovit ända sedan Ebbe föddes så har vi inte gjort i ordning egna sovrum till barnen, men nu börjar det alltså bli dags att ta tag i det.

Vi har ett stort rum på övervåningen som vi vill dela av på något sätt för att göra varsitt barnsovrum. Det är där inne Ebbe sovit nu och vi har ju gjort det så mysigt som möjligt men nu kan vi alltså börja planera "på riktigt", rummet känns för stort och öppet och vi är mer ute efter små ombonade krypin. Det kommer bli renodlade sovrum utan leksaker nu när barnen är så små. Dels så vistas vi inte på övervåningen så mycket dagtid så det skulle mest bli en massa bärande på grejer, Ebbe vill inte leka på övervåningen själv ännu, samt att det blir färre spännande saker som lockar när det är dags för sömn. Vi har ju lekrum till det istället. Så nu pinterestar jag barnsovrum och det är roligt, alldeles för roligt.

Igår bestämde vi oss för att vara lediga från föris, vi är lite snuviga och kände för lite annat den här veckan. Vi ska ta oss iväg för att titta på ny tvättmaskin också, känns sådär kul faktiskt. Men vår har gjort sitt och det funkar verkligen inte att vara utan några dagar ens. Trodde den skulle explodera häromdagen så nu är det dags.

Kram Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar