söndag 8 januari 2017

TV-rum som väntar på lite extra piff


Vårt TV-rum på övervåningen har länge varit i behov av lite extra piff. Vi är nöjda med rummet och trivs bra men vi vill att det ska kännas sådär supermysigt och inbjuda till många timmar i soffhörnet. Väggen bakom soffan har fått stå orörd sedan vi renoverade rummet för två år sedan men nu tyckte vi att det behöver hända något mer. Jag har köpt ett långt hyllplan och konsoler som fick genomgå en "wash" imorse så de ligger på tork i källaren - vit väggfärg utspädd med vatten påstruken antingen med trasa eller pensel för att ljusa upp, det blir en laserande effekt. Ett väldigt tacksamt sätt att förändra möbler på.


Hyllan hamnar centrerat över soffan och jag tänker att den ska få rymma lite ljus, magasin, någon tavla och ett par inredningsböcker kanske. Jag är inte sådär överförtjust i att titta på TV men sitter gärna och gör familjen sällskap och pillar på telefonen eller datorn, läser tidningar eller annat. Har gärna lite sånt i närheten då. 


Vi kör med täcken och kuddar i den här soffan sedan ett tag tillbaka. Så otroligt tacksamt att krypa in i när man är lite frusen och längtar efter kvällsmys i soffan med familjen. På nedervåningen har vi ett sällskapsrum så här uppe är det tillåtet att frossa i sköna, mjuka textilier och behöver inte alltid se så "fint" ut.



Tack för att ni ville titta in. 
Kram Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar