lördag 1 juni 2019

Små skira buketter


Två små skira trädgårdsbuketter plockade av den lilla handen där. Älskar att han är intresserad, att han vill piffa, är delaktig i trädgården och vill glädja andra, mamma framförallt, med små buketter.


Vi har blommor inne varenda dag nu. Arbetet med trädgården är bara precis påbörjat här hemma så vi har inga mängder eller stora variationer än, men vi plockar av vad vi hittar och vår äng har börjat ta sig fint också. Tror prästkragarna blir först ut där.



Hej hej. Sitter i soffan intill Johan och planerar trädgård alltså. Så mysigt. Jag drömmer om att kunna plocka frodiga buketter från vår till höst och vill satsa på många klassiska perenner. Vi har än så länge planterat pioner, jättevallmo, löjtnantshjärta och rosor. Näst på inköpslistan står aklejor. Jag hoppas på lite trädgårdstid imorgon.
Den här veckan har det inte blivit så mycket av den varan men jag har hunnit plantera ut alla dahlior i alla fall. Man får vara glad över det lilla och just nu är jag så tacksam över extra tid tillsammans med familjen och friska barn. Idun återhämtade sig aldrig riktigt från sin förkylning och blev sämre igen, inledde veckan med feber. När hon blev feberfri blev istället Ebbe sjuk och låg en hel dag. Händer aldrig annars. Pigg igen igår och idag var det ju dags för det efterlängtade scoutlägret, så vi åkte i alla fall dit och besökte idag på dagen. Fin lördag.

Tittar in snart igen. Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar