torsdag 15 mars 2018

Nya sovrumsgardiner



Nya linnegardiner i sovrummet. "Aina" i natur från Ikea.


Tittut.


Jag har skrivit det förut men här får ni se anledningen till att det blir väldigt få bilder som visar hela våra rum. Vi byter och flyttar ut alla våra fönster och dörrar här hemma, så det ser ut såhär i varenda rum. Inte sådär superinspirerande. Delar gärna med mig av våra renoveringar men i och med att vi inte jobbar i alla rum samtidigt (och tack för det!) så får det liksom se ut såhär ett tag.



Hej! Två vändor till Ikea, en förisdag och ett besök på vårdcentralen är vad vi hunnit med hittills den här veckan. I måndags åkte vi dit tillsammans med barnens mormor och morfar, jag köpte nya gardiner bland annat. Vita linnegardiner. Tyckte att dom såg lite gula ut i affären men tänkte att det kanske var belysningen. Väl på plats hemma sen så var dom bara helfel och det kändes inte alls bara. När vi lämnat Ebbe på föris i tisdags så åkte jag och Idun tillbaka till Ikea och bytte istället till dom här linnegardinerna i natur. Så mycket bättre!

Resten av veckan har vi fått ha stora stjärnan hemma med oss för förskolan meddelade att det går magsjuka. Nej tack. Var till vårdcentralen igår med Iduns lilla mage som är besvärlig med henne. Men vi fick träffa världens raraste läkare så nu blir det nog ordning på det med.

Kram så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar